Jaara-tyopaikka kopio.jpg

HIRSIMESTARI

TULE MEILLE TÖIHIN!

KIRVESMIES / HIRSIMESTARI

Osaamisen ja yhteistyön nimeen vannova Hirsimestarit hakee tiimiinsä tulevaisuuden hirsimestaria. Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi ratsastaa rakentamisen seuraavalla aallonharjalla!

 

Joukkoomme haetaan reipasta ja vastuuntuntevaa kirvesmiestä / hirsiammattilaista. Tarjoamme mahdollisuuden erittäin mielenkiintoisiin ja vaihteleviin työtehtäviin hirsirakentamisen parissa - hyvässä työporukassa.

Toimimme hirsirakentamisen parissa monella eri osa-alueella. Toteutamme mm. asiakkaillemme hirsimökit ja -talot haluttuun valmiusasteeseen. Meillä pääset myös näyttämään kyntesi julkisen puolen hirsirakennuskohteissa. Meillä asiakas on kuningas, joten teemme työn aina taidolla ja ammattilaisen ottein.

Voit olla kokenut ammattilainen tai hyvällä motivaatiolla varustettu tuleva hirsimestari. Toivomme oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä työ vastuullisesti sekä kovaa oppimisen halua. Lisäksi arvostamme sitoutumista tarvittaessa myös reissutöihin. Työ edellyttää ainakin B-ajokorttia, mutta BE-kortista on etua. Huumorintaju auttaa pärjäämään tiukoissakin tilanteissa.

Jos ja kun kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi jo nyt. Uudet tuulet puhaltavat työrintamalla - kannattaa soittaa ja kysyä mahdollisuutta tulla kahville.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin ammattilaisten pariin.

TYÖPAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOVELTUVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ!

Kysymyksiin työpaikasta vastaa Tuomas Jaara 044 015 0130 klo 8.00 - 16.00

TÄYTÄ HAKEMUS JA LÄHETÄ
AJOKORTTISI LUOKKA

Kiitos hakemuksestasi. Palaamme asiaan pikapuoliin!