WhatsApp Image 2020-04-30 at 09.47.25.jp

Rakkaus työhön ja kunnioitus suomalaista laatupuuta kohtaan ovat luja perusta jokapäiväiselle työllemme.

 
"Hirsitalon hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!"

Hoidamme projektin tarvittaessa tontin hankinnasta lähtien. Hirsitalon hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja stressitöntä!

 

Palvelemme kaikkia hirsitalorakentajia 

 

Toteutamme talot, huvilat ja saunat, kaikki suuret ja pienet unelmat. Olemme kumppaneita suunnittelijoille, kunnille, oppilaitoksille, rakennusliikkeille - myös Sinulle.

 

Anna ammattilaisten mestaroida hirsirakentaminen projektna ensimmäisestä lapionpistosta siihen hetkeen, kun saat tuoreen talon avaimet käteesi.

 
Rakennuspalvelut

Kaikki rakennuksen työt ensimmäisestä lapionpistosta viimeiseen listaan. Miten haluat!

Hirsimestari toimittaa hirsitaloja muuttovalmiina avaimet käteen -periaatteella. Avullamme unelmista tulee totta! Hoidamme projektin tarvittaessa tontin hankinnasta lähtien.

 

Hirsitalon hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja stressitöntä!

Anna ammattilaisten mestaroida projekti ensimmäisestä lapionpistosta siihen hetkeen, kun saat tuoreen talon avaimet käteesi ja näet upouuden keittiön tasolla tervetuliaislahjasi.

 
Hirsimestari on kokenut ja arvostettu tekijä julkisen puolen projekteissa

Olemme pidetty yhteistyökumppani julkisen puolen hankkeissa.

Katso esimerkkejä julkisten projektien historiastamme, niin ymmärrät, miksi meidät halutaan varmistamaan hankkeiden läpivienti ja korkea laatu!

 
Kymppi on rakennustyömaalla painonsa arvoinen kultaa

Osaava kymppi on rakennustyömaalla painonsa arvoinen kultaa! Kymppi ohjeistaa ja neuvoo hirsitalon pystytyksessä, sekä opastaa oikeisiin työmenetelmiin työmaallasi. Projekti pysyy kasassa budjetin ja aikataulun osalta!

Soita tai lähetä viesti - me neuvomme!

 
Hirsimestari ei jätä yksin

Hirsimestari huoltaa ja ylläpitää sen minkä on rakentanutkin.

Lisäksi meidät voi kutsua tarkastamaan vanhemman hirsirakennuksen tilan - teemme arvion huolto- ja ylläpitotarpeista budjetteineen. Hirsitalo on niin kiinteää pääomaa, että siitä kannattaa todella pitää huolta.

Hirsi asuttaa useammankin sukupolven.