Hirsiammattilaiset

Modernia hirsirakentamista vuosien kokemuksella

Meidän kanssamme on mahdollista toteuttaa kaikki rakentamisen vaiheet. Käytämme kohteissamme mieluiten oman verkostomme luotettavia ammattilaisia. Näin haluamme varmistaa projektinhallinnan alusta loppuun.

 

Nykypäivänä hirsirakentaminen on hyvin monimuotoista ja joustavaa, ja löydämme varmasti toiveidesi mukaiset ratkaisut. Toimimme yhteistyössä suurimpien hirsitalovalmistajien kanssa.

 

Olemme erikoistuneet hirsirakentamiseen ja toteutamme kaikkia siihen liittyviä projekteja uudisrakentamisesta remontointiin.

 

Toteutamme talot, huvilat ja saunat, kaikki suuret ja pienet unelmat. Kun tarvitset luotettavan ja rautaisen ammattitiimin rakentamaan unelmaasi, ota rohkeasti yhteyttä.

Kokenut yhteistyöverkostomme suorittaa ammattitaidolla rakennuskohteesi sähkö-, LVI-, suunnittelun-, siirtokuljetuksen- ja maanrakennustyöt. Kaikki yhdellä sopimuksella!

 

Tarjoamme palveluitamme yksityisille rakennuttajille, talovalmistajille sekä julkiselle sektorille.

Vaivatonta rakentamista, eikö totta?

Avaimet käteen!

Hirsimestarin muuttovalmis Mestaritalo® on projektirakentamisen palvelu, joka on luotettava ja edullinen tapa rakentaa omien toiveiden koti tai huvila, avaimet käteen.


Pystytyspalvelut

Toteutamme hirsirakennusten pystytyksiä haluamaanne valmiusasteeseen.


Saneeraustyöt

Hirsirakennuksen huolto ja entisöinti on tehtävä oikein ja perinteitä kunnioittaen. Ennen kaikkea se kannattaa teettää alan  ammattilaisella – näin varmistat arvorakennuksesi säilymisen kauas tulevaisuuteen.