top of page

Hirsi on lähes ikuinen hyvin huollettuna


Hirsi säilyy jopa yli vuosisatojen, ja asuttaa useita sukupolvia. Joskus tulee aika kuitenkin huoltaa ja jopa uusia hirsitaloa. Silloin kannattaa olla tarkkana kumppanin valinnassa.


Joskus lähellä alapohjaa voi löytyä lahoa, tai hirret ovat saattaneet altistua kosteudelle. Tällöin taitavat tekijät pystyvät vaihtamaan hirsikerroksen, ja antavat talolle lisää terveitä vuosia roppakaupalla. Vanhojen hirsitalojen alapohja on syytä tarkastaa tasaisin väliajoin.


Hirsirakenteiden kuntoa voidaan arvioida joko koputtelemalla seinää vasaralla, tai vastaavasti tehdä rakenneavaus. Tässä kannattaa luottaa ammattitaitoiseen Hirsimestariin.


Myös muiden talon rakenteiden kunto on hyvä arvioida. Esimerkiksi katon vuotaminen voi aiheuttaa sen alapuolella oleville rakenteille ja hirsille ajan mittaan vahinkoa.


Hirsimestari tarjoaa reilun kattauksen palveluita koskien hirsitalojen korjausta, entisöintiä ja laajennuksia. Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten sinun arvokasta omaisuttaasi voidaan hoitaa pieteetillä ja arvostaen.77 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page