top of page

Modernia hirsirakentamista Ruotsiin!


Asumme Taalainmaalla vanhemmassa kunnostetussa tulossa. Lapset ovat lentäneet pesästä, ja aloimme hakemaan asumiseen sopivampaa ratkaisua. Unelmissa olikin moderni hirsitalo luonnonmetsätontilla ja lähellä rantaa. Pihalla olisi terassi, uima-allas ja muuta mukavaa.


Tilasimme Hirsimestarin kokoamaan Kontiolta tilaamamme hirsikehikon, ja talo on tällä hetkellä lämpövalmis – vesikatto on päällä, ja ikkunat sekä ovet on asennettu. Seuraavaksi jatkamme sisätöiden ja siihen liittyvien asennusten kanssa.


Olen itse toiminut projektin vetäjänä – hankkinut omin päin tavarat ja tarvittavat palvelut. Moderni lamellihirsitalo on Ruotsissa vähän tuntemattomampi konsepti. Niinpä päädyimme etsimään Suomesta hirsirakentajan, joka kokoaisi talon kokemuksen tuomalla taidolla ja varmuudella. Meille suositeltiin Hirsimestaria, eikä tätä valintaa ole tarvinnut katua.


Hirsimestarin työ on laadukasta ja huolellista. Vaikka aikataulun pitäminen osoittautui hieman haasteelliseksi, ei työvaiheissa sorruttu oikomaan missään vaiheessa. Hirsimestarin edustajat ovat huolehtineet tarkasti, että meidän mielipiteemme kuullaan ja otetaan huomioon. Kontion toimitus on ollut hyvä, ja hommat on hoidettu fiksusti, kuten on sovittu.


Yleinen fiilis projektista on positiivinen, ja tunnen oloni turvalliseksi. Satsaan mielelläni työn laatuun, sillä kiireellä saa aikaan vain sutta. Myöskään kulupuolella ei ole tullut yllätyksiä. Kaiken kaikkiaan Hirsimestarin kanssa toimiminen on mennyt hienosti.


VM Heikkinen, Ruotsi


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page