Palvelemme kaikessa hirsirakentamisessa

Perinteistä nykyaikaan! Meillä on hirsirakentaminen ollut perheessä ammattina jo kolme sukupolvea ja haluamme jatkaa tämän ammattitaidon ja -osaamisen perinteiden yhdistämistä modernissa talorakentamisessa.

 

Haluamme tuoda hirsirakentamisen parhaat perinteet nykypäivään. Toteutamme nykyteknologialla hirsirakennuksia, jotka ovat moderneja, yksilöllisiä, ekologisia ja energiatehokkaita.

 

Olipa hirsitaloratkaisusi perinteinen tai moderni, on puu rakennusmateriaalina ekologisin, 100 prosenttisesti uusiutuva ja terveellisin vaihtoehto – kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

Rakennusprojektimme on suunniteltu mahdollisimman kustannustehokkaaksi. Voit myös räätälöidä toimitussisältöä oman tarpeesi mukaan, sillä rakennamme projektit muuttovalmiina Avaimet käteen –ratkaisuna, tai sellaiseen valmiusasteeseen joka sinulle soveltuu parhaiten.

 

Näistä lähtökohdista tarjoamme kaikkia hirsirakentamiseen liittyviä palveluita, jotka tehdään tinkimättömän ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa.

Palveluitamme käyttävät yksityiset, yritykset ja julkinen sektori.

 

Hyvä työnjälki ovat meille kunnia-asia ja annamme kaikille kohteillemme asennustakuun.

Tarjoamme palveluitamme yksityisille rakennuttajille, talovalmistajille sekä julkiselle sektorille.


Jcad MÄÄRÄT ohjelmistoilla tarkat laskelmat

JCAD MÄÄRÄT -ohjelmalla saavutetaan huomattavia etuja verrattuna perinteiseen määrälaskentaan. Säästöä syntyy mm. kopiokustannusten poisjäännistä, paperikuvien hankitaan käytetystä ajasta sekä laskenta-ajasta.

Me

Olemme hirsirakentamiseen erikoistunut perheyritys. Hirsirakentaminen on meillä verissä, sillä olemme sananmukaisesti kasvaneet hirsirakennustyömailla.

 

Vastuullinen hirsirakentaminen alan parhaita perinteitä kunnioittaen, oman osaamisen jatkuva kehittäminen sekä alan parhaat yhteistyökumppanit ovat toimintamme perusta.


Visiomme

Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – siksi olemme kehittäneet erityisen Hirsimestari-palvelun, joka auttaa hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon liittyvissä toimenpiteissä.