top of page
moderni hirsimökki-terassi.jpeg

Hirsimökit ja huvilat

Aidoista hirsistä rakennettu mökki on kestävä ja käytännöllinen ratkaisu, josta voi nauttia ympäri vuoden.

Yksilölliset ja laadukkaat hirsimökit helposti ja jouhevasti

Hirsimestari toteuttaa mökkiunelmasi tehokkaasti ja vaivattomasti. Yksikään hirsimökki tai huvila ei ole valmiin pohjan mukainen, vaan suunnittelemme yhdessä unelmiesi mökin.

 

Lopputuloksena on laadukas, terveellinen ja täysin yksilöllinen hirsimökki, joka on tehty kestämään isältä pojalle. Pidämme huolen, että jokainen yksityiskohta on kohdallaan.

Hirsimökki tehtynä asiakkaan suunnitelmien mukaan

Kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta viimeistelyyn

Olemme mukanasi aina suunnitteluvaiheesta työn viimeistelyyn, joten voit huoletta katsoa vierestä, kun unelmiesi hirsimökki valmistuu käden käänteessä. Voit luottaa lujaan ammattitaitoomme.

 

Tarjoamme kattavan avaimet käteen -palvelun, joka kattaa kaiken aina suunnittelusta ja rakennuslupien hankkimisesta mökin viimeistelyyn asti. Näin voit unohtaa rakennusprojektin stressin ja voit keskittyä mökkeilystä nauttimiseen ilman huolen häivää.

Rajoja rikkova hirsimökkien suunnittelu - Vain taivas on rajana

Oli haaveissasi perinteinen hirsimökki tai moderni hirsihuvila, vastaamme tarpeisiisi ja toiveisiisi. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi hirsimökki. Meillä on vuosien kokemus hirsimökkien ja huviloiden suunnittelussa. Voit siis luottaa saavasi juuri sellaisen lopputuloksen kun olet aina haaveillut.

Hirsimestari tekee hirsimökit ja huvilat asiakkaiden tarpeen mukaan
Käytämme vain parhaita hirsimateriaaleja hirsimökkeihin ja huviloihin

Hirsimestarilla on hirsirakentamisen taito verissä

Hirsimestarilla on taustalla pitkät hirsirakentamisen perinteet. Vahva osaaminen ja ammattitaito mahdollistavat parhaan lopputuloksen kokonaisvaltaisena palveluna. Hoidamme koko projektin puolestasi alusta loppuun, jotta pääset nauttimaan uudesta hirsimökistäsi ilman rakennusprojektin stressiä. Olemme ylpeitä perinteisestä käsityöosaamisestamme ja haluamme tarjota sinulle vain parasta mahdollista laatua.

Kestävä ja ekologinen ratkaisu

Aito käsityönä valmistettu hirsimökki on kestävä, terveellinen ja ekologinen ratkaisu. Hirsimökki on aina hirsien valmistuksesta asti täysin hiilineutraali. Hirsirakentaminen on ekologinen vaihtoehto, joka takaa erinomaisen ilmanlaadun.

 

Erinomaisen energiatehokkuuden ansiosta hirsimökit ja huvilat soveltuvat erinomaisesti myös talvikäyttöön. Hirsi on eristävä materiaali, mikä mahdollista mökin pitämisen lämpimänä vähemmällä energiankulutuksella.

Hirsi on mökkeihin ja huviloihin kestävä ja ekologinen ratkaisu
Hirsimestarin rakentama hirsihuvila

Kun vain paras riittää - Hirsimestari on luotettavin kumppanisi

Kun etsit luotettavaa toimijaa hirsimökkisi toteutukseen, on Hirsimestari paras kumppanisi. Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea luottavat meihin.

 

Tyytyväinen asiakas on meille sydämen asia, jonka vuoksi teemme hirsitalosi aina kunnialla sovitun mukaisesti. Tiivis yhteistyö kanssasi jatkuu koko projektin ajan. Toimimme tarvittaessa myös yhteistyössä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa.

 

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin olet toivonut. Takaamme että olet tyytyväinen lopputulokseen. Pidämme huolen, että kaikki sopimukset ja suunnitelmat ovat selkeitä, ja  tiedät mitä odottaa. Pyrimme ylittämään odotuksesi.

Ota yhteyttä ja aloitetaan unelmiesi mökin suunnittelu jo tänään

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan yhdessä unelmiesi mökin suunnittelu. Hirsimestarin rautaisilla ammattilaisilla on vuosien kokemus kestävien, kauniiden ja käytännöllisten hirsirakennusten suunnittelusta, jolloin voit olla varma täydellisestä lopputuloksesta.

 

Älä odota enää - ota yhteyttä aloita unelmiesi mökkihanke jo tänään. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi mökki tai huvila, joka tarjoaa koko perheellesi miellyttävän, terveellisen ja kestävän lomanviettopaikan.

bottom of page