top of page
IMG_20210210_211859_edited.jpg

Hirsitalo on ekologinen ja taloudellisesti kannattava ratkaisu.

Laadukas hirsikoti on investointi, joka tarjoaa miellyttävän ja turvallisen kodin vuosikymmenten ajaksi.

Yksilöllinen hirsitalo juuri sinulle - Unelmiesi koti omilla ehdoillasi

Etsitkö ekologista ja taloudellisesti kannattavaa ratkaisua unelmiesi kotiin? Hirsimestari on paras vaihtoehto sinulle. Laadukas hirsitalo on investointi, joka tarjoaa miellyttävän, terveellisen ja ennen kaikkea turvallisen kodin vuosikymmenten ajaksi.

 

Haaveiletko täysin itsesi näköisestä hirsikodista? Eikö valmiista paketeista löydy mieluista vaihtoehtoa? Suurten talotoimittajien kanssa yhteisen sävelen löytäminen olla vaikeaa, jolloin asiakkaan toiveet ja tarpeet jäävät huomiotta. 

 

Me Hirsimestarit emme usko valmiisiin paketteihin, vaan suunnittelemme yhdessä unelmiesi hirsikodin pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Toteutamme jokaisen hirsikodin aina sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

 

Tämä tarkoittaa, että pääset nauttimaan juuri itsesi näköisestä kodista, joka on myös terveellinen ja ekologinen.

Moderni hirsitalo rakennettuna avaimet käteen -tyyliin.

Täysin itsesi näköinen hirsikoti

Hirsimestari rakentaa juuri sinun toiveidesi mukaisen hirsikodin, joka on suunniteltu huolella ja rakennettu vain parhaista hirsimateriaaleista.

 

Yksikään hirsikoti ei noudata valmista kaavaa, vaan toteutamme juuri itsesi näköisen lopputuloksen. Autamme tarvittaessa suunnittelussa ja voit halutessasi hyödyntää arkkitehdin palveluita.

Toiveitasi kuunnellaan aidosti, ja koti rakennetaan niin kuin se tehtäisiin itselle. Näin pääset nauttimaan kodista, jossa on helppo ja mukava asua.

Luotettava ja tehokas hirsitalovalmistaja

Meille asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. Hommat hoidetaan aina sovitun mukaisesti.

 

Meillä on vuosien kokemus hirsirakentamisesta, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää aina huolen, että saat parasta mahdollista palvelua.

Hirsimestari rakentamassa hirsitaloa asiakkaalle
Hirsimestarin käyttämä lamellihirsi on laadukkainta materaalia alalla

Hirsimestarin ainutlaatuinen tapa toimia

Me Hirsimestarit olemme kehittäneet ainutlaatuisen tavan toteuttaa unelmiesi hirsikoti, joka on jouheva, vaivaton ja turvallinen. 

Olemme mukanasi aina suunnittelusta kodin viimeistelyyn, jolloin voit huoletta seurata vierestä kun unelmiesi koti nousee kuin itsestään.

Meidän käsissämme unelmiesi hirsitalo onnistuu takuuvarmasti.

 

Hirsimestari toteuttaa sen minkä lupaa: omien mieltymysten ja suunnitelmien mukaista hirsirakentamista, suunnitteluapua tarvittaessa sekä vahvaa hirsirakentamisen ammattitaitoa pitkällä kokemuksella. Me pidämme huolen, että saat ainoastaan parasta palvelua.

Terveellinen, kestävä ja ekologinen hirsitalo

Hirsimestari takaa kestävän kodin, terveellisen rakennuksen sekä työn, joka hoidetaan aivan kuten sovittu. Energiatehokkuus ja ekologisuus ovat etusijalla, mikä tekee hirsitalosta vastuullisen ja vähäpäästöisen valinnan ympäristön kannalta.

Moderni musta hirsitalo, omakotitalo tehtynä asiakkaan piirrustuksilla.
Hirsitalon huoltoa

Hirsitalojen huolto ja kunnossapito - Hirsimestari huolehtii myös jälkeenpäin

Hirsimestarin palvelut eivät rajoitu ainoastaan hirsikodin rakennukseen. Tarjoamme lisäksi kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut, jotta arvokas hirsikotisi säilyy uudenveroisena tulevillekin sukupolville. Ymmärrämme, että hirsikodin elinkaaren aikana voi ilmetä kysymyksiä tai huollon tarvetta, ja olemme aina valmiina auttamaan.

 

Hirsikodin säännöllinen huolto varmistaa, että kotisi säilyy hyvässä kunnossa koko elinkaarensa ajan. Palveluihimme kuuluu muun muassa kattavat kuntotarkastukset, pintojen käsittelyt ja suojaukset sekä korjaus- ja muutostyöt. Voit luottaa ammattitaitoomme, kun haluat säilyttää hirsikotisi hyvässä kunnossa ja viihtyisänä. Oli tarpeesi pieni tai suuri, Hirsimestari on aina valmiina auttamaan.

Toteuta unelmiesi hirsikoti - Ota yhteyttä jo tänään

Älä jää haaveilemaan unelmiesi kodista - ota yhteyttä jo tänään ja anna meidän auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa. Tehtävämme on varmistaa, että saat juuri itsesi näköisen hirsitalon, joka on terveellinen, kestävä ja turvallinen koti sinulle ja perheellesi. Suunnitellaan yhdessä koti, jossa viihdyt ja nautit elämästä vuosikymmenten ajan.

bottom of page