top of page
516278_e530f522b3f949359080928021bb785f~mv2.jpeg

Julkisrakentaminen - Julkiset hirsirakennukset

Hirsimestari on luotettava ja arvostettu toimija julkisissa projekteissa.

Hirsimestari on kokenut toimija julkisen puolen projekteissa

Hirsimestari on arvostettu ja luotettava toimija julkisen sektorin rakennusprojekteissa. Meillä on vankka kokemus suurempien julkisten hankkeiden toteutuksessa, jolloin meidän käsissämme jokaisesta hirsirakennuksesta tulee kaunis ja käytännöllinen, joka kestää vuosikymmeniä.

 

Vuosikymmenten kokemus hirsirakentamisesta mahdollistaa haastavampienkin kohteiden laadukkaan toteutuksen. Meidän käsissämme hirsi taipuu monimutkaisiinkin ratkaisuihin yhdistäen hirsi- ja kivirakentamisen kestäväksi kokonaisuudeksi. Näin jokaisesta hirsirakennuksesta tulee kaunis, käytännöllinen ja kestävä.

 

Hirsirakentaminen tarjoaa monia etuja, kuten energiatehokkuutta, ekologisuutta ja äärimmäistä kestävyyttä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan julkisiin rakennushankkeisiin.

pikkupaavalin päiväkoti.webp

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua julkisen sektorin rakennushankkeisiin. Meidän kauttamme saat kaikki palvelut saman katon alta aina suunnitteluavusta ja konsultaatiosta itse hankkeen viimeistelyyn.

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden sekä muiden ammattilaisten kanssa, jotta voimme tarjota kattavan ja saumattoman palvelukokonaisuuden. Meille on tärkeää, että asiakkaamme luottavat meihin.

Hirsimestari - luotettava kumppani julkisissa hankkeissa

Lukuisat tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomea eivät ole väärässä. Hirsimestari on luotettavin kumppanisi, oli kyseessä suurempi tai pienempi hanke. Hoidamme työmme sovitun mukaisesti aina ajallaan.

 

Sitoudumme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja pyrimme ylittämään odotukset jokaisessa rakennusprojektissa. Otamme asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon ja varmistamme että ne toteutuvat.

IMG_7737_edited.png
hirsimestari_hirsi.jpg

Laadukas työnjälki, joka kestää

Hirsimestarin vahva osaaminen ja kokemus näkyy aina lopputuloksessa. Lopputuloksena on laadukas hirsirakennus, joka on tehty kestämään kovaa käyttöä vuosikymmenten ajan. Parhaat materiaalit ja välineet ovat lupaus parhaasta työnjäljestä.

 

Olemme ylpeitä työmme jäljestä ja laadusta, ja haluamme varmistaa että jokainen rakennusprojekti on kestävä, käytännöllinen ja kaunis

Yhteistyö julkisen sektorin kanssa - Hirsimestarin asiantuntemus palveluksessasi

Hirsimestarin pitkä kokemus julkisrakentamisen hankkeissa tekevät meistä luotettavan kumppanin julkisen sektorin rakennusprojekteihin. Olemme toteuttaneet useita hirsirakennuksia julkiselle puolelle, kuten päiväkoteja, kouluja ja hotelleja, puhumattakaan Suomen suurimmasta hirsirakennuksesta, jonka toteutuksessa olimme vahvasti mukana.

 

Ymmärrämme julkisen sektorin vaatimukset tarpeet, ja tiedostamme kuinka tärkeää on noudattaa tarkkoja aikatauluja, määräyksiä ja budjetteja.

 

Hirsimestarin asiantuntemus takaa projektien sujuvan ja tehokkaan etenemisen. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut jotka vastaavat hankkeen ja yhteisön tarpeita. Kestävät, energiatehokkaat ja käytännölliset hirsirakennukset soveltuvat täydellisesti useimmille julkisille toimijoille, jotka haluavat tarjota parhaat puitteet toiminnalleen samalla huolehtien ympäristöstä ja tulevista sukupolvista.

Kipinän_kyläkoulu.jpg
Limuareena etuseinä.jpg

Asiakastyytyväisyys sydämen asiana

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, ja tarjoamme ainoastaan parasta palvelua. Olemme mukana hankkeen alusta loppuun, ja huolehdimme että hommat etenee sovitun mukaisesti pieniäkin yksityiskohtia myöten.

 

Tavoitteenamme on pitkä ja molempia osapuolia hyödyttävä asiakassuhde, joka kantaa hedelmää vuosien ajan. Tämän vuoksi pyrimme aina ylittämään odotukset kerrasta toiseen.

Ota yhteyttä Hirsimestariin ja aloitetaan projektin suunnittelu jo tänään

Ota yhteyttä Hirsimestariin ja kysy lisää julkisen sektorin rakennushankkeista. Yhdessä luomme esteettisiä, kestäviä ja käytännöllisiä hirsirakennuksia, jotka kestävät kovaakin käyttöä aina vuosikymmenten ajan.

 

Olemme valmiina toteuttamaan suuremmatkin hankkeet ja varmistamaan, että se täyttää sekä käyttäjien että rakennuttajien vaatimuksen toiveet palvellen yhteisöäsi pitkälle tulevaisuuteen.

bottom of page