Jaara kiinteistöt Oy

PALVELEMME KAIKESSA HIRSIRAKENTAMISESSA

Perinteistä - nykyaikaan! Meillä on hirsirakentaminen ollut perheessä ammattina jo kolme sukupolvea ja haluamme jatkaa tämän ammattitaidon ja -osaamisen perinteiden yhdistämistä modernissa talorakentamisessa.

 

Haluamme tuoda hirsirakentamisen parhaat perinteet nykypäivään. Toteutamme nykyteknologialla hirsirakennuksia, jotka ovat moderneja, yksilöllisiä, ekologisia ja energiatehokkaita.

 

Olipa hirsitaloratkaisusi perinteinen tai moderni, on puu rakennusmateriaalina ekologisin, 100 prosenttisesti uusiutuva ja terveellisin vaihtoehto – kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

Rakennusprojektimme on suunniteltu mahdollisimman kustannustehokkaaksi. Voit myös räätälöidä toimitussisältöä oman tarpeesi mukaan, sillä rakennamme projektit muuttovalmiina Avaimet käteen –ratkaisuna, tai sellaiseen valmiusasteeseen joka sinulle soveltuu parhaiten.

 

Näistä lähtökohdista tarjoamme kaikkia hirsirakentamiseen liittyviä palveluita, jotka tehdään tinkimättömän ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa.

Palveluitamme käyttävät yksityiset, yritykset ja julkinen sektori.

 

Hyvä työnjälki ovat meille kunnia-asia ja annamme kaikille kohteillemme asennustakuun.

Tarjoamme palveluitamme yksityisille rakennuttajille, talovalmistajille sekä julkiselle sektorille.

Jaara Kiinteistöt Oy

TOIMIPAIKKA

Jaara Kiinteistöt Oy

Pyyntitie 8 d12

90540 Oulu

Puh: 010 3232777

 

LASKUTUS

VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite: 003723817929

Operaattoritunnus: BAWCFI22

JAARA-KIINTEISTÖT OY

ME

Olemme hirsirakentamiseen erikoistunut perheyritys. Hirsirakentaminen on meillä verissä, sillä olemme sananmukaisesti kasvaneet hirsirakennustyömailla, tätä taitoa haluamme olla jakamassa koko henkilökuntamme kanssa, teidän tarpeisiinne.

 

Vastuullinen hirsirakentaminen alan parhaita perinteitä kunnioittaen, yrityksemme osaamisen jatkuva kehittäminen sekä alan parhaat yhteistyökumppanit ovat toimintamme perusta.

JCAD MÄÄRÄT -ohjelmalla saavutetaan huomattavia etuja verrattuna perinteiseen määrälaskentaan. Säästöä syntyy mm. kopiokustannusten poisjäännistä, paperikuvien hankitaan käytetystä ajasta sekä laskenta-ajasta.

VISIOMME- kestävää hirsirakentamista eturintamassa

Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – siksi olemme kehittäneet erityisen Hirsimestari-palvelun, joka auttaa hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon liittyvissä toimenpiteissä.

© 2021 Jaara Kiinteistöt Oy  

Pyyntitie 8 d12  |  90540 Oulu

MYYNTI PUH: 044 250 1114

info@hirsimestari.fi  |  Puh: 010 3232777  

web design Yläkierre